Installation av arbetsplats

Leasa era arbetsplatser

Arbetsplatsen ställer allt högre krav på tillgänglighet och mobilitet. Genom vår tjänst Arbetsplats som tjänst möter vi de nya kraven genom att erbjuda en kundanpassad och komplett arbetsplats.

Genom oss kan du leasa en miljö som är unik och anpassad efter dina behov. Du får en arbetsstation och tillbehör som sammansätts till en fungerande helhet. Arbetsplatsen levereras med den mjukvara du önskar installerad och vi testar att allt fungerar på ditt skrivbord tillsammans med eventuella tillbehör. Självklart med fabriksgarantier och på plats-service.

Vi tar ansvaret

Vi ansvarar för den löpande hanteringen av arbetsplatsen via en central distribution av säkerhetsuppdateringar och programvaror samt administration av inventarierna.


Hjälp när det behövs

Under hela livscykeln hjälper vi dig från vår servicedesk. Behövs det användarstöd, teknisk konsultation eller reparation av hårdvara hjälper vi dig på plats. När det är dags att ersätta produkter med nya tar vi  hand om de utrangerade produkterna för säker radering, återvinning eller destruktion.

Vad har du för behov?

Alla företag är olika och har olika behov, därför erbjuds tjänsten med olika alternativ för att möta just dina behov.

Skicka in en offertförfrågan så återkopplar vi inom kort!