Hosting & Co-location

Molnbaserade, kostnadseffektiva och flexibla serverlösningar

RS Data designar, implementerar och driftar kompletta IT-lösningar i molnet med hostade servrar samt lokala servers som en del av företagets infrastruktur. Ni kan förvara era servrar i våra hallar eller så monterar vi och tar han om servrarna hos er. 

Genom att kombinera externa molntjänster, hostade servrar samt lokala serverlösningar på ett smart sätt spar du både pengar och får ut en bättre funktionalitet.

Hosting (virtuella miljöer) 

En VM är en virtuell server som delar hårdvara med andra servrar. VM:en driftas i en högkapacitetsmiljö där du som kund kan göra uppgraderingar och nedgraderingar av resurser (bland annat IP-nummer, trafik, lagringsutrymme, ram-minne) utan att det påverkar er servers tillgänglighet. 
- Driftas i modern serverhall 24/7.
- Full redundans på all hårdvara, el och internetaccess.
- OS och applikationer på server driftas och supporteras av oss.


Co-location (dedikerad hostad server)

Har ni egen hårdvara som ni vill placera i vår säkra datahall, men vill ta hand helt själv har vi möjligheter även till detta. Oberoende om du behöver plats för en enkel server på 1U eller hela Rack så löser vi detta.


WiFi som tjänst

Molnbaserat WiFi för företag

WiFi som tjänst innebär att vi levererar ett lokalt trådlöst nätverket där licenser, drift och underhåll ingår. Vi garanterar att nätverket fungerar optimalt, och att ni får snabb support via vår Helpdesk. Du får en tillförlitlig och skalbar lösning att växa i, och det är enkelt att bygga ut det trådlösa nätverket med fler accesspunkter och platser.

Fördelar WiFi som tjänst

• Snabbt
• Molnbaserat
• Hög täckningsgrad
• Hög tillförlitlighet
• Flexibelt och skalbart


Så funkar det

En molnbaserad controller styr alla accesspunkter, oavsett var dessa är placerade. Om du vill få ut en ny accesspunkt konfigurerar vi upp den enkelt och snabbt åt er.
Vi kan även hjälpa dig med gästnät till era kunder där du bestämmer hur länge de får vara inloggade och till vilken hastighet. 


Övervakning

Skyddar mot brott

Har ni problem med skadegörelse eller klotter? Olaga intrång på bakgården? Bilinbrott på parkeringen nattetid? Kameraövervakning är en effektiv säkerhetsåtgärd för ökad trygghet


Vilken lösning passar dig?

Vi hjälper er att ta fram den kameralösningen som passar dig bäst.
Vi har lång erfarenhet av kameraövervakning och många nöjda kunder.