Med lång erfarenhet inom IT, produktförsörjning och support kan vi erbjuda tjänster anpassade utifrån varje kunds enskilda behov. Vi är ständigt uppdaterade kring nya tekniker och utbildar oss kontinuerligt för att kunna erbjuda rätt kunskaper. Bland våra uppdragsgivare återfinns både större och mindre kunder i ett stort antal branscher.KONSULTHJÄLP

Vi erbjuder kvalificerad konsulthjälp och kan ge rekommendationer kring er IT-miljö. Det kan handla om allt från att öka effektiviteten, förebygga framtida problem eller inventera befintliga miljöer och värdera utrustning. Vi erbjuder också beslutsstöd vid exempelvis upphandlingar och större investeringar.

För mer information kontakta Richard Johansson 011-21 14 91 richard@rsdata.se


AVTAL

Många av våra kunder har idag ett löpande avtal med oss för att säkerställa en problemfri drift av sina IT-system. Vi erbjuder två olika typer av avtal - ett Trygghetsavtal och ett Förebyggande avtal.

I Trygghetsavtalet ingår en inställelsetid vilket innebär att om ett eventuellt avbrott uppstår så är vi på plats inom avtalad inställelsetid. I avtalet ingår även en månadskontroll för att förebygga framtida fel. De kunder som tecknar ett trygghetsavtal betalar ingen startkostnad eller akutavgift vid avbrott.

Det Förebyggande avtalet har ingen månadskostnad utan vi schemalägger en tid varje månad då vi på plats utför en kontroll av er IT-miljö. Avtalet säkerställer ett kontinuerligt underhåll av IT-utrustningen utan några extra kostnader utöver vår standardprislista.


ONLINEBACKUP

Det kan vara tidsödande och svårt att skapa rutiner för schemalagd säkerhetskopiering av data inom företaget. Det kan vi snabbt avhjälpa med vår tjänst för onlinebackup. Via internet görs en backup på en säker krypterad uppkoppling till vår serverhall. Därefter tar våra servrar kopior och skickar dem vidare till en annan serverhall i en annan stad. På så sätt sprids riskerna för att data skulle kunna gå förlorad. Utöver detta så tar vi ytterligare en så kallad diskbaserad backup som lagras i vår serverhall.

Din information sparas alltså på tre olika ställen för maximal säkerhet! Vid brand, stöld eller annan skada finns backupen hos oss. Vi rapporter via mail varje morgon att backupen har fungerat som den ska.Tjänsten ställer inga höga krav på er uppkopplingshastighet då det bara är förändringar som kopieras.

Lösningen är dessutom kostnadseffektiv då ni bara betalar för det utrymme som används. Utrymmet är enkelt att uppgradera efter behov och er data är krypterad med en nyckel som bara ni känner till (inte ens vi som driftar lösningen kan läsa filerna). All programvara är på svenska och tjänsten fungerar på Mac, Windows, Linux Unix med flera.


FJÄRRSUPPORT

Med vår fjärrsupport kan vi fjärrstyra din dator var den än befinner sig för att kunna avhjälpa eventuella problem.RS Data AB, server, dator, data, moln, hyr server, webhotel, webhotell

RS Data AB • Fredrikdalsgatan 16 30 • 602 23 Norrköping
Växel: 011-21 14 90 • info@rsdata.se
adobe, microsoft, spam, mail, webhotel, webhotell, teamviewer, fjärrsupport

watchguard Partner, webhotel, webhotell, domän, domain, registrera domän

HP Partner One, webhotel, webhotell, domän, registrera domän

Pyramid affärssytem, cloud, molnet, köpa dator, norrköping, konsult

adobe, pyramid, spam, mail, webhotel, webhotell, teamviewer, fjärrsupport

mail, webhotel, webhotell, spam