VPS OCH CO-LOCATION

I vår nya serverhall kan vi erbjuda VPS samt Co-Location. VPS innebär att ni hyr en virtuell server här hos oss för att köra ert affärssystem, dela filer med mera. Servern är alltid åtkomlig för er och vi ansvarar för drift, backup och underhåll.

Co-Location innebär att ni ställer er befintliga server i vår serverhall. Ni får tillgång till vår driftsäkra miljö och snabb internetaccess. Med Co-Location kan ni välja att själva administrera er server.

Båda lösningarna är bra val om man inte har möjlighet att ha sin server på kontoret eller om man är flera medarbetare som arbetar från olika platser. Vi erbjuder också snabbt internet vilket fortfarande kan vara bristfälligt i flera kontorslokaler.

För mer information kontakta Richard Johansson 011-21 14 91 richard@rsdata.se


WEBHOTELL & MAIL

Vi erbjuder ett modernt webbhotell med den senaste programvaran, vår flexibilitet gör att vi har möjlighet att anpassa vår miljö för att tillgodose önskemål beträffande programvaror och komponenter. Ett exempel är vår lättnavigerade webbmail med ett modernt gränssnitt som gör den enkel att använda. Funktioner som statistik med mera går enkelt att implementera i den färdiga lösningen.

Vi erbjuder hostad Exchange vilket ger dig möjlighet att exempelvis dela din kalender med kollegor och läsa dina e-mail direkt i mobilen.

Som kund kan du även logga in på din kontrollpanel och adminstrera ditt webbhotell, eller så hjälper vi dig med administrationen - valet är ditt! Vi kan också hjälpa dig med registrering av domännamn och skapa din hemsida.


SKRÄPPOSTFILTRERING

Spam-mail och virus är ofta ett stort problem i dagens internetkommunikation. Med vårt filter från marknadsledande Barracuda Networks kan vi sortera bort 97% av er skräppost utan att ”riktiga” mail försvinner. Den här tjänsten ingår i vår Webbhotellstjänst, men självklart går den att teckna separat för er som inte har webbhotell hos oss.


ONLINEBACKUP

Det kan vara tidsödande och svårt att skapa rutiner för schemalagd säkerhetskopiering av data inom företaget. Det kan vi snabbt avhjälpa med vår tjänst för onlinebackup. Via internet görs en backup på en säker krypterad uppkoppling till vår serverhall. Därefter tar våra servrar kopior och skickar dem vidare till en annan serverhall i en annan stad. På så sätt sprids riskerna för att data skulle kunna gå förlorad. Utöver detta så tar vi ytterligare en så kallad diskbaserad backup som lagras i vår serverhall.

Din information sparas alltså på tre olika ställen för maximal säkerhet! Vid brand, stöld eller annan skada finns backupen hos oss. Vi rapporter via mail varje morgon att backupen har fungerat som den ska.Tjänsten ställer inga höga krav på er uppkopplingshastighet då det bara är förändringar som kopieras.

Lösningen är dessutom kostnadseffektiv då ni bara betalar för det utrymme som används. Utrymmet är enkelt att uppgradera efter behov och er data är krypterad med en nyckel som bara ni känner till (inte ens vi som driftar lösningen kan läsa filerna). All programvara är på svenska och tjänsten fungerar på Mac, Windows, Linux Unix med flera.RS Data AB, server, dator, data, moln, hyr server, webhotel, webhotell

RS Data AB • Fredrikdalsgatan 16 30 • 602 23 Norrköping
Växel: 011-21 14 90 • info@rsdata.se
adobe, microsoft, spam, mail, webhotel, webhotell, teamviewer, fjärrsupport

watchguard Partner, webhotel, webhotell, domän, domain, registrera domän

HP Partner One, webhotel, webhotell, domän, registrera domän

Pyramid affärssytem, cloud, molnet, köpa dator, norrköping, konsult

adobe, pyramid, spam, mail, webhotel, webhotell, teamviewer, fjärrsupport

mail, webhotel, webhotell, spam