DATORER & SERVRAR

Vi tillhandahåller datorer och tillbehör från alla de stora tillverkarna till konkurrenskraftiga priser. Vi kan göra kostnadsfria besök för att  inventerar era behov och offererar därefter utrustning anpassade till er verksamhet.

Vi bygger även egna maskiner allt efter kundens egna önskemål. Besök oss gärna för råd. Jag garanterar att vi kan hitta utrustningen som uppfyller Era krav.

På serversidan arbetar vi främst med våra partners HP och IBM. Vi har en lång erfarenhet att konfigurera en serverpark till Dig som kund på ett kostnadseffektivt sätt.

För mer information kontakta Stefan Kellgren 011-21 14 92 stefan@rsdata.se


AFFÄRSSYSTEM

Vi är återförsäljare av Pyramid Business Express som är ett mycket prisvärt alternativ som täcker de flesta företags behov. Växer företaget är det enkelt att uppgradera till Pyramid Business Studio. Naturligtvis jobbar vi också med de flesta andra förekommande system på marknaden som till exempel Visma.


KAMERAÖVERVAKNING

Vi ser ett ökat behov av kameraövervakning i många miljöer; i butiken, på bakgården, vid lastkajen, porten eller sommarstugan. Vi erbjuder IP-baserad övervakninig som ger en mängd möjligheter. Du kan exempelvis bevaka objekt hemifrån via internet eller varför inte direkt i din smartphone.

Vi har lång erfarenhet av IP-baserad övervakning - från enstaka kameror till större avancerade butikssystem. Vårt breda sortiment omfattar kameror för inspelning, rörliga kameror, nattkameror eller helt fristående kameror. Genom att använda ditt befintliga nätverk eller sätta upp ett nytt nätverk ökar du säkerheten ytterligare.

De kameror, mjukvaror och kameraservrar vi erbjuder kommer alla från ledande tillverkare som Axis, Vivotek och IQEye.

Vi hjälper självklart till med nödvändiga tillstånd från Länstyrelsen om du önskar.


MJUKVARA

Vi säljer programvaror från alla stora tillverkare, t ex Microsoft och Adobe.
Behöver du hjälp att installera eller behöver komma igång att att använda programmen så hjälper vi gärna till.

Internet är numera mer eller mindre ett måste i vårt samhälle och riskerna att bli smittat av virus och trojaner etc. är stor om man inte har ett bra och uppdaterat skydd. Vi har arbeter framförallt med Panda och Norman antivirusprogram, men klarar naturligtvis av att handskas med alla andra tillverkare också.

RS Data AB är återförsäljare av Pyramid.
Pyramid Business Express är ett mycket prisvärt alternativ som täcker dem flesta företags behov.
Växer företaget är det enkelt att uppgradera till Pyramid Business StudioRS Data AB, server, dator, data, moln, hyr server, webhotel, webhotell

RS Data AB • Fredrikdalsgatan 16 30 • 602 23 Norrköping
Växel: 011-21 14 90 • info@rsdata.se
adobe, microsoft, spam, mail, webhotel, webhotell, teamviewer, fjärrsupport

watchguard Partner, webhotel, webhotell, domän, domain, registrera domän

HP Partner One, webhotel, webhotell, domän, registrera domän

Pyramid affärssytem, cloud, molnet, köpa dator, norrköping, konsult

adobe, pyramid, spam, mail, webhotel, webhotell, teamviewer, fjärrsupport

mail, webhotel, webhotell, spam